Last update: 08/03/2020 17:58:00  GMT

Wevelgem Two - Bervan Tielt 81-67

Sat 30/11/2002

Na een evenwichtige start (5-5) zette de thuisploeg via uitblinker Waignein even door (11-5) doch zag Tielt langszij komen (15-15) en na 10 minuten ook voorop komen (16-21).

De eerste korf van de tweede periode was ook voor de bezoekers (16-23) maar met een 16-0 zette Wevelgem (voorlopig) orde op zaken (32-23). De ingekomen Vancraeynest deed hierbij zijn duit in het zakje. Via 34-26 werd de rust bereikt met een 37-29 score.

Na de pauze bleef het verschil tussen beide ploegen zowat gelijk (41-32, 48-40, 55-48) zodat op het eind van het derde kwart 59-52 op het bord stond.

In het begin van het vierde kwart draaide het vierkant bij Power Two, waarvan Tielt gebruik maakte om zowaar op gelijke hoogte te komen (64-64). Na een time-out van thuiscoach Quartier zat Wevelgem weer op het juiste spoor en lukten de bezoekers nog amper iets. In de laatste seconde lukte de Power Two- kapitein een bommetje vanop eigen speelhelft. Eindstand : 81-67.

Een verdiende en deugddoende zege na twee nederlagen op rij.

Scoorden: Bart Dewaele 2, Nicolas Gengembre 8, Jan Bruneel 7, Bart Demunck 11, Pieter Destaebel 2, Tim Dekyvere 11, Jim Vervaecke 5, Jelle Waignein 25, P. Vancraeynest 10.