Last update: 08/03/2020 17:58:00  GMT

Wevelgem Two - Bervan Tielt 82-74

Sat 09/10/2004

Wevelgem wist met Dewaele, Ghekiere en Demunck de wedstrijd meteen naar zijn hand te zetten: 9-3, 15-7 en 19-12 na 10’. Een puike defence van Vancraeynest was daar ook niet vreemd aan.

Het tweede kwart trok de thuisploeg op een eenzelfde elan door: 25-15 en 32-21. Tielt wou de zege niet zomaar aan Liefmans Power Two laten en vocht terug 35-30. Tijd voor de Wevelgemse 16-jarige cadetten om uit hun sloffen te schieten. De Lepeleire en Mylleville schoten met scherp en brachten 44-30 rustcijfers op het bord.

Na de koffie zette Wevelgem door: 51-34, maar weer gaven de bezoekers zich niet gewonnen en plaatsten na 55-41 een 0-12 (55-53) en de wedstrijd kon opnieuw beginnen. 57-53 na 30’ minuten spel.

Het vierde kwart was er één vol spanning. Na 64-56 kwam Tielt bij 69-69 zowaar langszij, maar niet over LP Two: 75-72. In de slotfase maakten de bezoekers nog twee opzettelijke fouten en Liefmans Power Two kon via vrijworpen en balbezit de wedstrijd onder controle houden.

Kwarts: 19-12, 25-18, 13-23 en 25-21

Wevelgem: Gunnar De Lepeleire 16, Bart Demunck 8, Ignace Vermeersch 2, Bjorn Ghekiere 22, Steve Rotsaert 8, Bart Dewaele 12, Christophe Devolder 0, Pieter Vancraeynest 4, Jim Vervaeke 0, Xavier Mylleville 10