Last update: 08/03/2020 17:58:00  GMT

Bervan Tielt - Wevelgem Two 78-64

Sat 12/02/2005

Liefmans Power mocht op bezoek het bij het voorlaatste geklasseerde Tielt normaal geen problemen hebben om de volle buit mee naar huis et nemen. Doch zo zie je maar. Wevelgem moest Ghekiere (opgeëist door LP One) en Dewaele (kwetsuur) missen en dat zijn toch twee belangrijke pionnen.

Tielt opende 8-0 en Liefmans Power Two kwam deze slag niet meer te boven. Via 14-6 en 20-10 stonden de bordjes 25-15 na tien minuten.

In het begin van het tweede kwart liep Tielt nog verder uit: 34-17. Lannoo, Mylleville en Vervaeke vochten wat terug: 38-30 en hielden de ruststand op 43-33.

Na de pauze wist Wevelgem de achterstand te halveren: 45-40 maar bij 56-46 was er opnieuw een 10-puntenkloof die tot 61-51 gelijk bleef.Na 30' spelen groeide het verschil weer naar 66-52.

In het vierde kwart kwam LP Two nog even tot op 70-61 maar meer zat er niet meer in: 75-62 en 78-64 eindstand.

Wevelgem: Cedric Lannoo 13, Gunnar De Lepeleire 5, Bart Demunck 8, Niels Dejager 4, Steve Rotsaert 9, Christophe Devolder 6, Pieter Vancraeynest 0, Jim Vervaeke 7, Xavier Mylleville 12