Last update: 08/03/2020 17:58:00  GMT

Wevelgem Two - Langemark 61-64

Sun 20/03/2005

Weerom een zwakke eerste periode: 3-2, 9-6 en 12-10 na tien minuten. In het tweede kwart stoof Liefmans Power Two er echter vandoor tot 27-10 en hield die voorsprong tot aan de rust: 30-15 en 39-23.

Wie dacht dat de zege binnen was kwam bedrogen uit want een veel gretiger Langemark was uit de kleedkamers teruggekeerd. Wat voor de pauze bij de bezoekers maar niet wilde lukken (ook al door een sterk verdedigend Liefmans Power Two) kon nu wel en Langemark knabbelde van de achterstand af: 41-28, 46-37 en 52-45 na dertig minuten. In het vierde kwart bleven de bezoekers op eenzelfde eland doorgaan en Wevelgem kon geen vuist maken en moest uiteindelijk een zege nog uit handen geven: 54-51, 60-57, 61-59 en 61-64.

Kwarts: 12-10, 27-13, 13-22, 9-19

Wevelgem: Gunnar De lepeleire 7, Bart Demunck 3, Jim Vervaeke 2, Niels Dejaeger 0, Bjorn Ghekiere 6, Steve Rotsaert 6, Bart Dewele 17, Christophe Devolder 9, Pieter Vancraeynest 0, Xavier Mylleville 11