Last update: 08/03/2020 17:58:00  GMT

Bervan Tielt - Wevelgem Two 83-72

Sat 22/03/2003

Een nog steeds gehandicapte vlassersploeg moest op bezoek bij de hekkensluiter in de rangschikking Tielt. Dat de thuisploeg de punten nog graag willen binnenhalen bleek al gauw. Wevelgem kon ondanks een sterke Destaebel onder de borden maar geen afstand nemen: 4-4, 10-10, 17-17 en 21-19 na tien minuten.

In het tweede kwart liep Tielt zelfs uit naar 35-23 maar vooral Waignein hield zijn ploeg in de running met een 0-9 naar 35-32 en uiteindelijk voorop met het kleinste verschil aan de rust: 37-38.

Na de pauze raakte Power Two echter stilaan in foutenlast en Tielt scoorde vlijtig vanop de vrijworplijn. Toch kon Wevelgem nog tot 53-51 standhouden maar kreeg toen een 10-0 om de oren en die dreun kwam men niet meer te boven: 67-55 met nog tien minuten te spelen.

Het vierde kwart bracht voor de bezoekers geen beterschap en onder impuls van ex-Wevelgemspeler Hollevoet stak Tielt een verdiende zege op zak: 83-72.

Power Two: Bart Dewaele 13, Jan Bruneel 0, Bart Demunck 6, Pieter Destaebel 15, Thomas Seynnaeve 8, Jim Vervaecke 8, Jelle Waignein 18, Pieter Vancraeynest 4, Boris Depaepe 0.