Last update: 08/03/2020 17:58:00  GMT


 Bervan Tielt - Wevelgem Two 77-86

  Sat 30/09/2006



Onze Power Twoboys pakten opnieuw uit met een prestatie om u tegen te zeggen in hun uitwedstrijd in en tegen Tielt.


De eerste periode verliep vrij gelijkopgaand en bij Power overheerste Pieter Becue het gebeuren onder de borden. (18-19)

Traditiegetrouw sputterde de Power motor even in het tweede quarter maar kapitein Davy Callewaert bracht zijn team weer in de wedstrijd met twee driepunters op rij. (22-16)

Met 40-35 en foutenverhouding 7-13 was de situatie niet zo rooskleurig bij de rust maar in de derde periode nam Gunnar de Lepeleire aanvallend sterk gesteund door het duo Steve Rotsaert - Pieter Becue (alweer hij) zijn ploegmaats op sleeptouw en werden de talrijk opgekomen supporters (ook van Wevelgem) verwend met mooi basketbal. Gunnar besloot de derde periode (15-30) met een driepunter van even voorbij de middellijn.

In de vierde periode was er een glansrol weggelegd voor Niels Dejaegher. Telkens Tielt een vuist wilde maken antwoordde Niels met een driepunter (vijf op vijf, voor de tweede maal dit seizoen).

Coach Vanhulle kon tevreden terugblikken op een uitstekende prestatie van zijn team dat tegen alle verwachtingen in alleen aan de leiding prijkt in eerste provinciale.

Speelden en/of scoorden voor Power Two: Pieter Lapierre, Niels Dejaegher 15, Cedric Lannoo 1, Gunnar de Lepeleire 20, Matthias Françoys, Christophe Vangheluwe, Steve Rotsaert 12, Pieter Becue 20, Bruno Guillemyn, Stijn Muylle, Davy Callewaert 11 en Kurt Dyserinck 7.