Last update: 08/03/2020 17:58:00  GMT

Wevelgem Three - Wikings Kortrijk 48-71

Sun 28/09/2008

Tegen de buren uit Wikings Kortrijk kon Wevelgem Three geen overwinning uit de brand sleuren. De ervaringrijke ploeg (met onder meer Bruno Raes, Matthias Vanneste en Hubbe Vanneste) was vooral na de rust een maatje te groot.

Het jeugdige Wevelgem begon snedig aan de wedstrijd. Langs Dadimar Mores werd het al snel 9-0. Na een bezoekende time-out kon de wedstrijd herbeginnen: 9-10 en tien minuten 15-15.

In het tweede kwart vonden beide ploegen aanvankelijk moeilijk de weg naar de korf: 21-21, waarop de bezoekers een versnelling plaatsten en met een bonus van tien punten gingen rusten: 23-33.

In de tweede helft kon Wevelgem nog even aanklampen tot 26-34, maar daarna ging het naar 31-46 en 36-52. In het laatste kwart liep de thuisploeg constant achter de feiten aan zodat de bezoekers met de drie punten aan de haal gingen.

Offday die om een rechtzetting vraagt volgende week zondag thuis tegen Desselgem B.

Kwarts: 15-15, 8-18, 13-21, 12-17

Speelden: Sam Devos 2, Korneel Knockaert 4, Michiel Donckels 7, Maxim Destaebel 7, Jan Hallaert 4, Dadimar Mores 11, Clyves Tjampens, Maarten Demeyere 3, Wannes Accou 2, Manuel Poot 2, Christophe Staelens 2, Kurt Vandeburie 2