Last update: 08/03/2020 17:58:00  GMT

Wevelgem Three - Zwevegem B 66-43

Sat 22/11/2008

Makkelijke overwinning van Wevelgem Three dat veel te weinig weerwerk kon bieden tegen het lokale talent.

De start was nochtans voor Zwevegem. Tot bij 7-11 had het de leiding. De thuisploeg schakelde over op een zone-verdediging en ging makkelijk op en over de draadtrekkers langs een knappe Sam Devos: 18-13 na tien minuten. Het werd nog 26-13 en 31-16. Even dreigden de bezoekers tot 31-27 maar toen was het over-and-out: 38-27 bij de rust.

Na de pauze moest Wevelgem het gaspedaal niet indrukken om makkelijk verder uit te lopen langs een bedrijvige Bert Pinoy: 52-34 en 66-34 bij het eindsignaal.

Kwarts: 18-13, 20-14, 14-7, 14-9

Wevelgem: Sam Devos 18, Korneel Knockaert 4, Michiel Donckels 4, Jan Hallaert, Bert Pinoy 11, Dadimar Mores 3, Clyves Tjampens 2, Maarten Demeyere 4, Wannes Accou 5, Manuel Poot 3, Christophe Staelens 6, Kurt Vandenburie 6.