Last update: 08/03/2020 17:58:00  GMT

BBCP Heuvelland - Wevelgem Three 69-51

Sat 15/11/2008

Na de mooie overwinning tegen Langemark zagen de Vlassers de verplaatsing naar Heuvelland helemaal zitten. De titelkandidaat beschikt over een grote, geroutineerde ploeg en zou dat zeker uitbuiten.

De start was snel, het tempo dat de Vlassers aanhielden deed de tegenstander zeker geen deugd, ze hadden het moeilijk met de jonge ploeg en na het eerste kwart stonden ze 15-17 achter. Naar het einde van de tweede kwart kon Heuvelland langszij komen en de rust bereiken met 2 punten voorsprong. Wevelgem had ondertussen (na 2min) al Destaebel naar de kliniek zien afvoeren.

In het begin van de tweede helft kon Heuvelland zijn gestalte uitbuiten en moesten de Vlassers de wet van de sterkste ondergaan. Toch vochten ze terug en konden via mooi basket gelijke trend houden, ook het publiek kon de ingesteldheid van de jonge ploeg smaken en was vol lof, alleen kochten de Vlassers er niet meer mee, maar na een prachtige wedstrijd kan men hoopvol naar de toekomst kijken.

Rust 30-28

Scoorden: Destaebel 2, Demeyere 6, Tjampens 4, Accou 4, Pinoy 16, Devos 7, Donckels 5, Mores 2, Vandenburie 5